Gastronomia

Panades de Sant Vicent

(font: "Gastronomía de l'Alcalatén", amb textos recopilats per Amadeu Porcar, Mª Rosa Fortanet y Enrique M. Salvador)

Ingredients:
2 gots d'aigua
1 got d'oli d'oliva
Sal, rent i farina

Farcit:
600 gr de magre
400 gr llonganisses
6 ous cuits, pinyons i jolivert


Elaboració:
En un llibrell posem aigua i el rent, després l'oli i la sal i ho mourem tot bé. Sense deixar de remoure, afegim la farina a poc a poc i la deixarem reposar fins que puge.

En una paella fregirem el magre i les llonganisses. Quan ja estiga tot fregit, ho tallarem xicotet i ho mesclarem amb l'ou cuit, els pinyons i el jolivert.

Partirem la pasta en dos mitats: en una posarem el farcit i amb l'altra ho taparem, fent una xicoteta vora (perquè no isca el farcit) en forma redona.
20 sql / 4 sqlseo / 0.06933093s.