L'Alcora. Ceràmica... i molt més

Hem preparat aquesta pàgina web amb la finalitat d'oferir-vos tota la informació necessària per conèixer l'Alcora i gaudir de la vostra visita.

Tant si sou amants de la natura, la ceràmica, el patrimoni o la bona taula, l'Alcora us ofereix una àmplia gamma de possibilitats per a gaudir per compte propi o en visita organitzada.

Els nostres tècnics, monitors turístics i especialistes en esport d'aventura no dubtaran en oferir-vos tota la seua experiència per fer-vos gaudir entre amics o en família: kaiac, passejades a cavall, tir amb arc, tirolina, miniquads, barranquisme...

L'Alcora també és festa i tradició. La Romeria del Rotllo, la Trencada de l'Hora, la matxà de Sant Antoni, la Romeria de Sant Vicent, la Fira del Mussol, les Jornades Medievals Al-Qura 1233 ... són bons motius per acostar-se fins a la nostra ciutat en dates assenyalades i gaudir de la nostra gastronomia o de la primera cervesa artesana de Castelló.

També us oferim rutes urbanes i pel terme municipal, en què podreu descobrir paratges plens d'encant i racons carregats d'història com les Termes Romanes de Santa, el Castell de l'Alcalatén, les pedanies de la Foia i Araia o les ermites de Sant Vicent i Sant Cristòfol.

I l'Alcora és, sobretot, CERÀMICA. Al Museu podreu admirar les creacions de la Reial Fàbrica del Comte d'Aranda (segle XVIII), la tradició terrissera local o les més avantguardistes obres de ceramistes de tot el món. I en els tallers artesanals podreu adquirir el millor record de la vostra visita a l'Alcora: una peça de ceràmica decorada a la manera tradicional de la nostra ciutat.
 


Horari de l'Oficina de Turisme:
L'OFICINA DE TURISME ROMANDRÀ TANCADA DEL 17 DE GENER FINS EL 14 DE FEBRER
Dimarts a divendres: 10 a 14 i 17 a 19 h
Dissabtes: 11 a 14 i 17 a 19 h
Diumenges i festius: 11 a 14 h
Dilluns tancat
Horaris ampliats en Pasqua i festes del Crist
Dies de tancament anual:
24, 25 i 31 de desembre, 1 i 6 de gener
Dia de la dobla (dimarts següent al diumenge de Pasqua)
5 de gener: obert pel mati


 
 
24 sql / 2 sqlseo / 0.09117794s.